Over mij

Welkom op mijn site, ik vertel je eerst graag iets over mijn manier van werken. Onder de verschillende rubrieken vind je therapieën terug die ik hiervoor gebruik.

 

Ik ben geïnspireerd door natuurlijk gezond leven in al zijn facetten en steeds gedreven geweest door de zoektocht naar de oorzaak van klachten.

 

Ik werk vanuit de holistische visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, invloed op elkaar hebben en een eenheid vormen. Een mens bestaat uit een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel deel. Anders gezegd je bent, je denkt, je voelt, vormt relaties met anderen en je verhoudt je op jouw manier met de wereld. Wanneer deze verschillende delen niet op elkaar zijn afgestemd lopen we vast en krijgen we klachten. Klachten zijn signalen die ons lichaam uitzenden om onze aandacht te trekken op wat opgemerkt of gezien wilt worden. Je lichaam is een klankbord en kan aangeven waar, hoe, wanneer het vastgelopen is. Als osteopaat ben ik goed geoefend om te voelen en te helpen aangeven waar het lichaam is vastgelopen en samen te zoeken om het lichaam terug in balans te brengen.