Over mij

Welkom op mijn site, ik vertel je eerst graag iets over mezelf en waarom mijn beroep me zo nauw aan het hart ligt.
Ik ben geïnspireerd door natuurlijk gezond leven in al zijn facetten en steeds gedreven geweest door de zoektocht naar de oorzaak van klachten.
Op mijn site heb ik verschillende therapieën beschreven die ik vaak gebruik in mijn praktijk.

 

 Na mijn basisopleiding van kinesitherapie studeerde ik in 1998 af als osteopaat. Als uitbreiding van mijn werk en zoekend naar meer verdieping volgde ik nadien osteopathie voor baby's en kinderen.


Een mens is meer dan spieren en gewrichten alleen. Naast het fysieke lichaam heeft hij ook een emotioneel en energetisch lichaam die eveneens uit balans kunnen zijn. Wanneer ons lichaam (fysiek), het denken (mentaal) en onze gevoelens (emoties) niet op elkaar zijn afgestemd ontstaan er blokkades. Afhankelijk van de klachten die zich voordien bij een persoon op het moment van consultatie wordt er gekeken welke technieken of therapie er nodig is om terug in balans te komen.

Ook door mijn persoonlijke ervaringen en groeiproces ben ik geëvolueerd naar een meer holistische manier van werken die lichaam en geest samenbrengt, aangepast aan de behoeften van de mens.